Samen sterk en gezond
Hotel Botticelli
image

Samen sterk en gezond

 

Lieve gast,

 

In deze surreële tijd, waarin COVID-19 ons allen bedreigt, hebben wij er voor gekozen de deuren tijdelijk te sluiten. We hopen u later dit jaar weer met open armen te verwelkomen, in alle gezondheid, in alle geluk. Voor ieder die bij ons heeft geboekt, neemt u contact met ons op, samen komen wij er zeker uit. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Hotel Botticelli

Laatste update: 01-04-2020

Lieve gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende en onzekere tijd. Wij wensen een ieder een goede gezondheid toe en een spoedige beterschap voor getroffenen.

Dan informeren wij u graag over hoe wij in het hotel omgaan met COVID-19. Conform de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, volgen wij de richtlijnen van het RIVM om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen. Dit betekent dat wij onderstaande maatregelen treffen tot en met minstens 28 april:

  • Gasten met een reservering tussen nu en 28 april worden benaderd door Hotel Botticelli.
  • Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers, hebben wij besloten alle dienstverlening te staken tot 28 april. Wij hopen hiermee bij te dragen aan het inperken van het risico voor allen in de samenleving.
  • Voor reserveringen met aankomst na 28 april worden gasten nog niet actief benaderd. Gezien de toespraak van onze Minister President Mark Rutte verwachten wij na 28 april onze dienstverlening mogelijk te verruimen.
  • Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over uw boeking, belt u ons gerust, tel. +31 43 352 6300, gezamenlijk komen we er zeker uit. De receptie is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers gaan door met de voorbereidingen van het voorjaar waarin wij hopelijk u en andere gasten weer mogen verwelkomen. 

Met vriendelijke groeten,

Hotel Botticelli