Parkeren

Met de auto
U kunt gebruik maken van diverse parkeergelegenheden in en rondom het centrum van Maastricht. Wij raden u aan bij de Bollenpark parkeer garage (Calvariestraat 22) te parkeren. Dit is op eigen gelegenheid. Als u verder advies wil hebben over de parkeermogelijkheden wil hebben, neem gerust contact met ons op. Verdere informatie is te vinden op Parkeer garage maestricht

Met de fiets
Als u liever op de fiets onze kant op komt, hoeft u zich tevens geen zorgen te maken. U kunt uw tweewieler veilig in de binnentuin parkeren. Zo kunt er ten alle tijden gemakkelijk op uit!

Routebeschrijving
Rondom het Vrijthof staan op verschillende punten paaltjes om verkeer uit de binnenstad te weren. Deze paaltje worden niet door iedere navigatie herkent. Update daarom voor u vertrekt uw navigatiesysteem zodat u de meest actuele route ter beschikking heeft.

– Komt u vanuit Eindhoven over de snelweg? Neem dan de bovenste tunnelbuis afslag 54.
– Komt u vanuit Luik over de snelweg? Neem afslag 54 langs de tunnel.

Houd dan de borden “Cadier en Keer – Maastricht-Centrum Zuid” aan, afrit 54. U wordt door de tunnelbuis voor lokaal verkeer geleid. Na circa 2300 honderd meter kunt u rechts uitvoegen voor de richtingen Maastricht-Centrum Zuid. Dit is afrit 54. Sorteer links voor u komt dan uit op de John F. Kennedysingel N278.

Vervolg de N278 tot u op de John F. Kennedybrug de Maas oversteekt. Bij de stoplichten rechts afslaan. U bent nu in de Sint Hubertuslaan, Sint Pieterstraat, rechtdoor rijden aan het einde linksaf naar de Bredestraat deze eindigt op de zuidhoek van het Vrijthof. Linksaf slaan en meteen weer rechts. Dit is de Papenstraat.

Het hotel ligt op nummer 11 aan de linker zijde. Even laden en lossen aan de rechterkant op de stoep maar niet voor de rode poort dit is een garage.

Contacteer ons

Jekerkwartier
Jekerkwartier
Onze tips
Onze tips
Evenementen
Evenementen