Een veilig verblijf
Hotel Botticelli
image

Een veilig verblijf

 

Voor ieder die zich even in Italië wil wanen, zijn onze deuren vanzelfsprekend geopend! Echter is uw gezondheid op dit moment prioriteit nummer één. Daarom willen we u graag laten weten wat wij in het hotel doen om u veilig te kunnen ontvangen. 

 

Maatregelen bekijken

 

Uit eten in Maastricht


Voor een heerlijk avondje uit eten kunt u naar de volgende Italiaanse restaurants:

Il Bacaro, gelegen aan het Vrijthof. serveert al jaren traditionele hapjes en heeft een uitgebreid menu voor een heerlijk diner. Bij deze wijnbar kunt u genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft. 

Aan het Vrijthof vindt u Gio’s Cucina Casalinga, waar de inspiratie van de chefs uit de Mezzogiorno komt; het gebied ten zuiden van Roma. Dit knusse huiskamer restaurant ademt de sfeer van Italië.


In het stadsdeel Wyck aan de Rechtstraat kunt u terecht bij Mediterraneo. Wilt u romantisch diner en genieten van Italiaans vakmanschap? Dan bent u hier aan het goede adres.


Bij II Fiore gaat de liefde voor de pure keuken boven alles en biedt men authentieke Italiaanse cuisine. Heerlijk romige burrata, verse zee-egel en kaviaar staan vast op het menu. 


Vino & Friends Maastricht heeft een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' waar u kunt genieten van Italiaanse gerechten in een vriendelijke en gezellige sfeer.

Geniet u liever van een andere keuken? Dan zijn onderstaande opties uitstekend:

Au Coin des Bons Enfants, gelegen aan de Ezelmarkt.
Chateau Neercanne, gelegen in het Jekerdal bij het Belgische dorpje Kanne.
Wijnrestaurant Mes Amis, gelegen aan de Tongersestraat.

Jekerkwartier
Jekerkwartier
Kamers
Kamers