Samen sterk en gezond
Hotel Botticelli
image

Samen sterk en gezond

 

Lieve gast,

 

In deze surreële tijd, waarin COVID-19 ons allen bedreigt, hebben wij er voor gekozen de deuren tijdelijk te sluiten. We hopen u later dit jaar weer met open armen te verwelkomen, in alle gezondheid, in alle geluk. Voor ieder die bij ons heeft geboekt, neemt u contact met ons op, samen komen wij er zeker uit. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Hotel Botticelli

Uit eten in Maastricht


Voor een heerlijk avondje uit eten kunt u naar de volgende Italiaanse restaurants:

Il Bacaro, gelegen aan het Vrijthof. serveert al jaren traditionele hapjes en heeft een uitgebreid menu voor een heerlijk diner. Bij deze wijnbar kunt u genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft. 

Aan het Vrijthof vindt u Gio’s Cucina Casalinga, waar de inspiratie van de chefs uit de Mezzogiorno komt; het gebied ten zuiden van Roma. Dit knusse huiskamer restaurant ademt de sfeer van Italië.


In het stadsdeel Wyck aan de Rechtstraat kunt u terecht bij Mediterraneo. Wilt u romantisch diner en genieten van Italiaans vakmanschap? Dan bent u hier aan het goede adres.


Bij II Fiore gaat de liefde voor de pure keuken boven alles en biedt men authentieke Italiaanse cuisine. Heerlijk romige burrata, verse zee-egel en kaviaar staan vast op het menu. 


Vino & Friends Maastricht heeft een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' waar u kunt genieten van Italiaanse gerechten in een vriendelijke en gezellige sfeer.

Geniet u liever van een andere keuken? Dan zijn onderstaande opties uitstekend:

Au Coin des Bons Enfants, gelegen aan de Ezelmarkt.
Chateau Neercanne, gelegen in het Jekerdal bij het Belgische dorpje Kanne.
Wijnrestaurant Mes Amis, gelegen aan de Tongersestraat.

Jekerkwartier
Jekerkwartier
Kamers
Kamers